Kontakt - Contact

Om du har frågor angående hundarna, raserna, träning eller har funderingar på att skaffa en valp,
tar vi gärna emot ett meddelande eller sms med kontaktuppgifter och din fråga,
så kontaktar vi dig och ger dig svar så fort som möjligt.
Tryck här ---> Läs även vår sida om Köpa valp/hund av oss <--- Klicka här
Har du en hund ifrån kenneln så skriv gärna några rader om hur den är i temperament,
vad ni gör med den och om den är frisk eller har någon sjukdom.
Vi finns i Kalmar, sydöstra Sverige.

Välkommen!

Contact us

Om besök hos oss (i coronatider)

Har i princip alltid haft öppet hus och varmt välkomnat besökare, framför allt valpköpare, men även vi måste tänka på att begränsa risken för smitta. Jag har därför tagit fram några riktlinjer som vi kommer att hålla oss till vid besök oavsett skäl. Dessa riktlinjer baserar sig på råd från Folkhälsomyndigheten och Svenska Kennelklubben.

Vi är uppkopplade mot sociala medier och du kan följa våra hundar och valpar via hemsidan, facebooksidan, instagram, youtube  och vi kommer nu att utöka möjligheterna till kontakt på detta sätt, t ex genom videosamtal.

Till dig som är intresserad av rasen och/eller vill tinga ur kommande kullar: Tyvärr måste jag be dig vänta med besök tills jag säkert vet att det finns en valp för din räkning. Då jag får flera förfrågningar i veckan så finns inte möjlighet ens av tidsskäl att träffas innan. Jag prioriterar besök från de som fått erbjudande om en valp, vilket innebär att valparna ska vara födda. Du hittar massor med information om rasen och våra hundar här på hemsidan under tiden. Bor du i närheten av oss går det oftast att hitta möjligheter att komma och träffa våra hundar vid olika gemensamma träffar eller kan jag förmedla kontakt till någon av våra befintliga valpägare som finns i närheten av dig och som kan berätta om sin hund och erfarenheter av rasen .
Till dig som tingat valp i kommande kullar:
 När valparna är födda och om ni fått besked om att det finns en valp reserverad för er: Normalt brukar man komma och hälsa på valparna när dessa är runt 4-5 veckor. Om vädret tillåter att valparna kan vara ute, är hela familjen välkomna - (dock kräver jag att ni bär mask och tvättar händerna vid ankomst). Jag vill gärna veta hur många personer som kommer.
 Särskilda åtgärder kommer även att gälla vid hämtningen av valpen, se SKK:s råd i länken nedan.

Här kan du läsa SKK:s rekommendationer för uppfödare och valpköpare!
Jag hoppas på er förståelse. Tack!